AMJ INVEST bvba

Erkende Vastgoedmakelaars

 

Motmans Anita, vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV nr. 509014

De Jong Guido, vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV nr. 510708

Erkenning toegekend in België

 

Ondernemingsnummer: BE-0539.823.212

 

Lokenstraat 12A, 3530 Houthalen-Helchteren

 

info@amj-invest.be        www.amj-invest.be

tel 0478 66 54 69               tel 0474 33 91 24

 

Onderworpen aan de plichtenleer van de vastgoedmakelaar.

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars,

 Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel

 

Website created by AMJ INVEST bvba

            © AMJ INVEST bvba

Tekstvak: TE KOOP
Chudaczewko 1, 76-113 Postomino (POLEN)
Recent volledig gerenoveerd hotel in Polen op een perceel van ca. 2 ha

Dit domein van ca. 2 ha werd zo’n 15 jaar geleden gekocht door Belgische uitbaters die het veel passie en gevoel voor kwaliteit hebben uitgebouwd  tot Hotel Eden met wellness en health en beauty farm.

Hotel Eden situeert zich in het noorden van Polen, in het dorp Chudaczewko in de regio “Woiwodschap West-Pommeren”, op slechts 10 km van de Baltische Zee.

Hotel Eden is een comfortabel hotel met 19 kamers voor 2-3 personen. Verder beschikt het hotel ook nog over 3 suites, voorzien van alle luxe en comfort. Alle kamers zijn voorzien van badkamer met douche en toilet. In de beauty farm zijn alle voorzieningen aanwezig om de gasten te verzorgen op het gebied van peeling, massage, verzorging van huid en nagels. De beauty farm beschikt over een ruime sportzaal met alle fitnesstoestellen aanwezig, en over een nieuw binnenzwembad van 9x4 m.

Het hotel is gelegen midden de bossen aan de oevers van de rivier Wieprza, in een zeer schilderachtig landschap. Voor de vele buitenlandse jagers die in Polen gaan jagen, is Hotel Eden een ideale uitvalsbasis. Met de typische torentjes en kantelen, en met zijn ligging nabij bossen waarin gejaagd kan worden, doet het kasteelachtig gebouw trouwens denken aan een historisch jachtslot.

In dezelfde regio op 10 km afstand van Hotel Eden, in het dorpje Dzierzecin, liggen 30 ha landbouwgrond met 2 grote gebouwen.

En tenslotte behoren tot het patrimonium ook nog 3 percelen bouwgrond.

Al dit vastgoed is ondergebracht in een vennootschap. De vraagprijs voor 100% van de aandelen van deze vennootschap bedraagt 1.300.000 euro.  De vennootschap heeft GEEN schulden.

Als alternatief voor een overname van de aandelen is ook een verkoop van het vastgoed bespreekbaar.

Tekstvak: Terug naar bedrijfs vastgoed