AMJ INVEST bvba

Erkende Vastgoedmakelaars

 

Motmans Anita, vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV nr. 509014

De Jong Guido, vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV nr. 510708

Erkenning toegekend in België

 

Ondernemingsnummer: BE-0539.823.212

 

Lokenstraat 12A, 3530 Houthalen-Helchteren

 

info@amj-invest.be        www.amj-invest.be

tel 0478 66 54 69               tel 0474 33 91 24

 

Onderworpen aan de plichtenleer van de vastgoedmakelaar.

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars,

 Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel

Website created by AMJ INVEST bvba

            © AMJ INVEST bvba

Tekstvak: TE HUUR : HANDELSPAND
Rijksweg 528 , 3630 Maasmechelen
Huurprijs: 1.250 of 1.750 € / maand

Dit prachtige handelspand ligt langs de Rijksweg 528 te Maasmechelen, vlak bij de oprit van de autosnelweg, en op wandelafstand van het centrum van Maasmechelen en van het openbaar vervoer. Het vele doorgaande verkeer zorgt voor een zeer grote visibiliteit en dus voor gratis publiciteit, en dat wordt nog versterkt door de hoge publiciteitszuil aan de straatzijde en door de publiciteitspanelen.

Dit pand was in het verleden ingericht als beauty & wellness salon en is daarom zeker geschikt voor een activiteit in de sector van de lichaamsverzorging: schoonheidssalon, anti-aging, figuurcorrectie, huidverzorging, ontharing, wellness, beauty, manicure, pedicure enz.  Een huurder die in het pand een beauty & wellness salon wil uitbaten en die bereid is om te werken met de gekende en goed aangeschreven producten van QMS MEDICOSMETICS kan gedurende de eerste drie jaren huren aan 1250 euro per maand. Vanaf het vierde jaar wordt de huur 1750 euro per maand.

Maar ook voor horeca-uitbating is het pand prima-geschikt en schitterend gelegen (restaurant, brasserie, koffie– en theehuis, ijssalon, …). Huurprijs: 1750 €/maand.

Ook andere activiteiten zijn zeker mogelijk (winkel, burelen, vrij beroep, …). Huurprijs: 1750 €/maand.

Om het pand te beschrijven, kunnen enkel superlatieven worden gebruikt: luxueuze uitstraling, stijlvolle inrichting, kwaliteitsvolle materialen, hoge standing, superieure klasse.

Aan de voorzijde van het gebouw is ruime parkeergelegenheid. Ook achter het gebouw kan parkeergelegenheid voorzien worden. Het handelsgedeelte heeft een netto oppervlakte van 100,20 m² (inclusief de mooie veranda van 33,40 m² aan de achterzijde van het gebouw). Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van het gebouw zijn er terrassen aanwezig. Achter het gebouw is er verder nog een mooi aangelegde tuin. Er zijn gescheiden toiletten voor mannen en vrouwen. Een bureelruimte (11 m²), een opslagruimte (21,90 m²) en een kelder vervolledigen het gebouw.

Daarmee is het pand ideaal geschikt voor horeca-uitbating of voor de uitbating van een beauty & wellness salon. In het pand is trouwens nog een prachtig barmeubel aanwezig.

Alle uitrusting die zich in het gebouw bevindt, is van zeer hoge kwaliteit en in vrijwel nieuwe staat. De in het gebouw aanwezige uitrusting is niet in de huurprijs inbegrepen, maar kan geheel of gedeeltelijk worden overgenomen aan voordelige voorwaarden. Overname van de uitrusting is echter niet verplicht.

Dit pand heeft dus heel wat troeven te bieden: standingvolle inrichting, eventueel verlaagde huurprijs gedurende drie jaar (voorwaarden zie hoger), mogelijkheid tot gehele of gedeeltelijke overname van de inrichting en uitrusting aan voordelige voorwaarden.

Behoren NIET tot het aanbod: het appartement op de bovenverdieping en het magazijn dat gelegen is achter het pand.

Het mag duidelijk zijn dat het hier gaat om een pand van hoge klasse, dat enkel verhuurd zal worden aan een ernstige en degelijke kandidaat-huurder met een beloftevol project, die bovendien beschikt over een behoorlijke en bewezen solvabiliteit.

Tekstvak: Terug naar overzicht TE HUUR

Geïnteresseerd? Bel dan onmiddellijk naar Anita (tel. 0478 66 54 69) of naar Guido (tel. 0474 33 91 24) voor een vrijblijvende bezichtiging of meer informatie.

Tekstvak: Terug naar BEDRIJFS VASTGOED