AMJ INVEST bvba

Erkende Vastgoedmakelaars

 

Motmans Anita, vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV nr. 509014

De Jong Guido, vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV nr. 510708

Erkenning toegekend in BelgiŽ

 

Ondernemingsnummer: BE-0539.823.212

 

Lokenstraat 12A, 3530 Houthalen-Helchteren

 

info@amj-invest.be††††††† www.amj-invest.be

tel 0478 66 54 69†††††††††††††† tel 0474 33 91 24

 

Onderworpen aan de plichtenleer van de vastgoedmakelaar.

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars,

†Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel

 

Website created by AMJ INVEST bvba

††††††††††† © AMJ INVEST bvba

Vastgoedstyling of homestaging

Vastgoedstyling (of homestaging) is een succesvolle marketingtechniek binnen de vastgoedbranche, die haar waarde in de USA reeds heeft bewezen, maar die nu ook meer een meer ingang vindt in ons land.† Het doel is eenvoudig: een woning zo aantrakkelijk mogelijk maken voor kandidaat-kopers. Cijfers wijzen immers uit dat een mooi ingerichte woning 80% sneller verkoopt, tegen een betere prijs.

De bedoeling van vastgoedstyling is om met een relatief laag budget, maar vooral met goed advies en slimme tips, uw woning een stuk aantrekkelijker te maken voor een potentiŽle koper. De pluspunten van uw woning worden in de verf gezet, de zwakke punten worden bijgestuurd. Het is daarbij zeker niet de bedoeling om fouten te camoufleren ! Wij willen echt de woning zelf tot zijn recht laten komen, zodat een mogelijke nieuwe eigenaar er zich thuis kan voelen.

Want wist u dat een kandidaat-koper al na ongeveer 30 seconden een oordeel over uw woning heeft geveld? U kan dus maar beter aandacht besteden aan die eerste (goede) indruk.

Een neutrale inrichting, de juiste kleuren en duidelijke functies voor elke ruimte verhogen het ruimtelijk inzicht voor de koper.

Aangename geuren, leuke accessoires en een sfeervolle verlichting zorgen voor gezelligheid en een goed gevoel.

Met grondig schoonmaken en goed opruimen kom je vaak al een heel eind. Mensen die een huis al jaren bewonen weten vaak niet wat de anderen stoort.† Met onze adviezen maken wij van uw huis een thuis. Bijvoorbeeld door enkele meubels te verschuiven, het licht optimaal te laten invallen Ö kleine maar bijzonder belangrijke tips. Kandidaat-kopers zien zo bij een bezichtiging meteen veel meer mogelijkheden om de woning naar eigen stijl in te richten.

Leegstaande panden kunnen eventueel worden aangekleed met kartonnen meubels of gehuurde meubels. Een mooi ingerichte woning verkoopt nu eenmaal makkelijker dan een leegstaande woning.

Met vastgoedstyling zal uw woning dus voor veel meer kopers aantrekkelijk worden. En uiteraard verhoogt dat uw kansen op de best mogelijke verkoop.

Homestyling kan deel uitmaken van en bemiddelingsopdracht, maar even goed als individuele dienstverlening.

Hoe gebeurt het concreet?

Een professional komt bij u langs om samen met u het te verkopen pand onder de loep te nemen. Hij overloopt met u hoe† uw onroerend goed het best kan worden aangekleed om het snel en efficiŽnt te doen verkopen.

AMJ† VASTGOED heeft de expertise in huis om u te adviseren over het aantrekkelijk presenteren van uw woning.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.